RESSURSER

til boken MEDITASJONEN INDRE STILLHET

Lydfiler

Lyd-filene som det refereres til i boken, er tilgjengelige via QR-koder (og direkte linker i e-bok utgaven) til Spotify og Tidal. Her på siden finner du også linker til de samme lydfilene hos Apple Music. Bruk den tjenesten du har abonnement hos slik at du unngår unødige reklameinnslag. Hvis du ikke har abonnement på noen av de nevnte tjenestene, kan du også laste ned lydfilene – enten enkeltvis eller som en zip-fil – fra denne siden for frakoblet lytting. Du kan lytte til lydfilene uten at du er koplet til nettet.

Du bør helst unngå å bli forstyrret når du gjør avspenning og meditasjon. Det er en fordel å sette mobilen i flymodus.

Instill lyden slik at den er behagelig å høre på – ikke for høy / heller ikke for lav.

Kontakt forfatteren:

Per Peo Olsen
peo@somamed.com

Lydfiler til boken Meditasjonen Indre Stillhet

Last først ned lydfilene til datamaskinen, nettbrettet eller mobilen før du lytter til dem. Hvis du bruker mobilen, husk å sette den i flymodus før du går i gang.

Spilleliste med lydfiler til boken Meditasjonen Indre Stillhet

Jeg kan anbefale, at du laster ned MP3-lydfilene til din datamaskin, lesebrett eller mobil før du bruker dem. På den måten kan du praktisere teknikkene uforstyrret.

Ut for hver lydfil i spillelisten er det en nedlastingsknapp. Trykk på den og lagre filen på din enhet for avspilling senere.
Hvis du ønsker å laste ned hele albumet – alle lydfilene til boken som én nedlasting – trykk her, og du laster ned en zip-fil. Denne zip-filen inneholder også coverbildet.

Lydfilene på Spotify, Apple Music og Tidal

Lydfiler til boken er tilgjengelig på Spotify, Apple Music og Tidal. Se spillelistene under. Last først ned lydfilene til datamaskinen, nettbrettet eller mobilen før du lytter til dem. Hvis du bruker mobilen, husk å sette den i flymodus før du går i gang.

Spotify

Trykk på albumet for å lytte til bokens spilleliste på Spotify

Apple Music / iTunes

Trykk på albumet for å lytte til bokens spilleliste på Apple Music

Tidal

Trykk på albumet for å lytte til bokens spilleliste på Tidal

Meditasjonen Indre Stillhet Album

Kontakt forfatteren:

Per Peo Olsen
peo@somamed.com