Hvorfor er Rhino Horn så bra?

Hvorfor er Rhino Horn så bra?

Rhino Horn er en ergonomisk godt designet neseskyller – den passer godt i nesen og er god å holde i hånden.

Rhino Horn er et vakkert design.

Vannet renner inn i nesen med et naturlig trykk fremkalt bare av tyngdekraften på grunn av designet med et stort og åpent hulrom i Rhino Horn.

Rhino Horn er enkel å bruke fordi alt er lett tilgjengelig: vanlig kjøkkensalt og vann med kroppstemperatur – ingen unødvendige og dyre saltpakker.

Det følger med en særlig designet måleskje, Rhino Skje, så det er lett å få riktig saltmengde til vannet. Saltvannet skal være isotont, dvs. med 0,9% salt (NaCl) for at det skal være naturlig og skånsomt for slimhinnene.

Rhino Horn er en vel domunentert sikker neseskyller fremstilt av et gjennomtestet materiale (rent PolyEthylene High Density, PEHD) – ikke noe giftig eller farlig materiale overhodet, ingen skadelige kjemikalier. Rhino Horn er analysert med REACH 168, en EU definert test der det undersøkes for mulig innhold av 168 farlige kjemikalier. Det ble ikke funnet spor av noen av disse i Rhino Horn.

Rhino Horn produseres under standarden ISO 13485:2017, et sertifikat som stiller omfattende krav til produksjon av medisinsk utstyr.

Rhino Horn anbefales av et meget stort antall ØNH-leger, ØNH-avdelinger ved sykehus og allmennpraktiserende leger både i de nordiske landene, Benelux-landene, Frankrike, Tsjekkia og mange andre land.

Rhino Horn er stor nok til normalt bruk der man fordeler vannmengden på begge nesebor og liten nok til at man i særlige tilfeller kan bruke hele vannmengden i ett nesebor om gangen.

Rhino Horn er lett å bære med seg – lett å ta med på reise.

En grundig bruksanvisning følger med hvert Rhino Horn.
Se video her på siden.

Rhino Horn Symbol

Rhino Horn produseres og distribueres av

Yogaprosess ASPostboks 2599 Solli
0203 Oslo
Tlf 905 15 558
post@somamed.com

Fremstilt av miljøvennlig, resirkulerbar PEHD (PolyEthylene High Density)
Fri for skadelige kjemikalier. Er undersøkt gjennom en REACH 168 test
Fri for kadmium – Fri for bisfenol A (BPA) – Fri for ftalater

Handlekurv