Avspenning på lydfiler

Avspenning på lydfiler

Dette er sikkert noe for deg om:
– du føler deg anspent
– du har muskelspenninger, stram muskulatur eller stive muskler
– du har mye stress i hverdagen
– du trenger avslapning

Fem db-album med instruksjoner

Du ligger eller sitter stille med øynene lukket igjen og følger instruksjonene. Nøkternt og klart. Avspenningene er ikke basert på beroligende musikk, men på konkrete teknikker du utfører etter instruksjonene. De vil gi deg en fin ro i kropp og sinn.

Er du nybegynner med avspenning?

Vi har laget fem db-album med muntlig instruksjon i avspenning med til sammen mer enn ti timers instruksjon – fra korte, enkle avspenninger på ca 12 minutter til mer dyptgående teknikker på 20-40 minutter. I tillegg har vi et enkelt-album med avspenning fra 1996, Instruksjon i tre avspenninger, som det er solgt mer enn 25 000 eksemplarer av.

Er du nybegynner med avspenningsteknikk, anbefaler vi albumet Peos 10 korte avspenninger, albumet Peos fire enkle Yoga Nidra avspenninger eller albumet Instruksjon i tre avspenninger.

Hva sier psykologer og leger om våre avspenninger
 
Psykologer og leger berømmer våre avspenninger

Psykolog Jon Lund Hansen uttaler:
Jeg mener at Peos albumer representerer det kanskje best utprøvde, det minst provoserende og det tryggeste som er på det meget store og useriøse markedet som finnes for denne kategori albumer.”

Psykolog Harald Kirsebom uttaler:
Avspenningene er de beste jeg til nå har hørt. De hjelper mine pasienter til å få kontakt med og bli bedre kjent med kroppen sin.”

Fastleger forteller:
Synes dette kan være bra for helsen for mange.”
“Svært positivt. Pasienter får et hjelpemiddel å hjelpe seg selv med.”
“Svært mange mennesker trenger noe slikt.”
“Svært god effekt i perioder med lavt stressnivå.”
“Svært god effekt.”
“Svært bra tilbud, motvirker medikalisering.”

Hvordan kjøper jeg et album?

Klikk  på bildet av albumet du vil kjøpe. Marker om du vil kjøpe albumet som fysisk CD (sendes i posten –  porto kommer i tillegg) eller som  lydfiler for nedlasting. Deretter går du til kassen der du kan betale med kort – enten via PayPal (også selv om du ikke har konto) eller via Stripe (en annen betalingsformidler). Når betaling er gjennomført, får du i løpet av ca et døgn en mail med bekreftelse på at ordren er ferdigbehandlet. Vi sender da bestillinger av fysiske cd’er i posten. Har du kjøpt MP3-filer, får du en mail med linker til nedlastingen. Det er en fordel å velge nedlasting av zipfilen nederst i mailen. Da får du lastet alle filene ned samlet. Når du har pakket ut filene i zip-filen, er de klar for iTunes.

Om streaming og nedlasting
 
Om nedlasting

Apple har som kjent en lukket produktfilosofi, så derfor er det ikke mulig å laste ned lydfiler fra vår web-butikk direkte til iPhone eller iPad. Du må laste ned til en PC eller Mac og importere filene til iTunes. Du får da lydfilene på din iPhone / iPad ved å synkronisere med PC’en / Mac’en.